UKEN SOM GIKK #20 + EN FEIL PÅ BLOGGEN

Først vil jeg bare beklage for at alle bildene mine har vært feil vei- det oppdaget ikke jeg før nå. Tydeligvis ikke trygt å laste opp bilder fra mobilen da de både kommer feil vei og i feil størrelse! Hvis det skulle skje igjen hadde jeg satt pris om noen faktisk sa ifra til meg så jeg får rettet opp i det. Kjente jeg ble skikkelig irritert da jeg fant det ut nå!! Folk må jo tro jeg er helt rar… Men over til uka som gikk:

Ukas planer:

Mandag var jeg hos psykologen, og på jobb, tirsdag var jeg på jobb, onsdag var jeg på sykehuset og tok gastroskopi og hos støttekontakten, torsdag var jeg i gruppeterapi, fredag var jeg på jobb, og fredag til søndag har søsteren min vært her- fredag var vi bare i byen, lørdag var vi i byen, jeg var på en mislykka frisørtime og så spilte vi bowling, søndag slappet vi bare av med serie

Ukas følelse:

Litt irritasjon, jeg kjenner jeg er inni en periode der jeg blir veldig fort irritert. Det skal ingenting til før jeg kjenner jeg blir skikkelig irritert inni meg.

Ukas tanke:

Ukas favoritt antrekk:

Det må bli dette ny settet som jeg prøvde for første gang. Synes det ble veldig kult egentlig

Ukas tanke:

Jeg har tenkt mye på det at jeg kanskje aldri vil kunne få mine egne barn, og jeg egentlig vil det. Jeg har også tenkt mye på at det er deilig at de nye medisinene mine faktisk funker og at jeg merker det selv. Pluss at jeg tenker på alt og ingenting hele tiden, men det vel disse to tingene jeg har tenkt mest på.

Ukas sang:

Dance Monkey av Tones And I, denne har jeg seriøst fått helt dilla på. Den er så fengende!

Ukas nedtur:

Denne uken har det faktisk ikke vært noen spesielle nedturer annet enn at jeg har slått halebeinet- noe som har vært veldig vondt. Ellers er jeg glad jeg har hatt en grei uke.

Ukas opptur:

Det må være helgen sammen med søsteren min<3 Og fine dager på jobb.

Ukas serie:

Home and away og bloggerne. Kom gjerne med noen serie tips til meg- føler jeg har sett alt.

Ukas innkjøp:

 

+ jeg har bestilt en hvit oversized skjorte fra Nelly som du finner bilde HER

Hvordan har deres uke vært?

-Mona Marlene

4 kommentarer
  1. Min veke har vært opp og ned. Eg tenkje på, kan du skrive et innlegg om fordeler og ulemper om å bo i bolig? Dei innlegga var spennende

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg