RELASJONSBRUDD OG DÅRLIGE TIDER

God kveld! Tenkte å titte innom fortelle litt om hvordan ting går (siden noen lurer på det). Helt ærlig så går det ikke så bra om dagen. Jeg er kjempesliten fysisk og sover mesteparten av dagen og er veldig mye kvalm. Psyken er heller ikke på topp, jeg er skikkelig nedstemt igjen. Jeg vil egentlig bare være for meg selv, for det er slitsomt å forholde seg til andre, bare det å se på serie er slitsomt nå. Det er ingenting som gir meg glede om dagen, og dagene er tomme uten innhold. Jeg er null energi og null motivasjon til noe som helst. Jeg vurderer også sterkt å slutte i behandling, bare gi opp rett og slett- for jeg kommer jo ingen vei uansett så hva er vitsen? Jeg er på et sted der jeg ikke ser vitsen eller meningen med noe som helst! Dagene er tomme, jeg er ustabil, verden er svart og jeg vil bare grave meg ned! Når skal denne smerten ta slutt?

I dag har enda en relasjon gått i vasken, som betydde ekstremt mye for meg- og jeg vet ikke helt hvordan jeg skal takle det. Jeg er så sint på  meg selv som klarer å fucke opp alt. Jeg er så lei. Så lei av å være såå ustabil at alle relasjonen rundt meg går i dass. Hvorfor kan jeg ikke bare være normal liksom? Helvete heller.

Bloggen går også dårlig, for jeg klarer ikke levere. Jeg har ingenting å skrive om, ingen ideer, ingen motivasjon her heller. Har faktisk vurdert å bare slutte å blogge også, for nå får jeg det ikke til.

Jeg håper alle får en fin helg, så snakkes vi en eller annen dag!

-M

2 kommentarer
  1. Neeei så leit å hør. Men virke ikkje den nye medisinen da? Siden du er nedstemt igjen? Eg heie på deg og vill ikkje at du skal slutt å blogg.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg