NATURLIG SØVN HVA ER DET?

I natt sov jeg så sinnssykt dårlig. Jeg våknet nesten hver eneste time gjennom hele natten. Jeg er så lei av å alltid våkne på nettene

Jeg har gått på medisiner mot søvn i mange år nå, men de jeg går på har mistet effekten. Jeg har blitt avhengig av medikamenter for å kunne få sove, og uten medisiner så får jeg heller ikke sove før langt ut på morgenen.

Det er drit kjipt å aldri kunne sovne fordi jeg er naturlig trøtt- for samme hvor trøtt jeg er så får jeg ikke sove uten medisiner. Men nå har det nådd et nytt nivå, for jeg pleier ikke våkne såå sinnssykt mange ganger!

Idag har jeg måttet hente ut sovepiller, i tillegg til de faste medisinene jeg går på så får vi håpe det hjelper! Jeg sovner jo, det er ikke problemet- det er bare at jeg sover veldig dårlig utover natten. I tillegg sover jeg veldig lett så vær minste lyd vekker meg! Det verste med disse oppvåkningene er at jeg er redd på nytt hver gang jeg våkner… Jeg er vel så urolig til tross for at jeg sover, at jeg ikke engang klarer å sove. For det er ikke sånn når jeg sover med noen/ hos noen.

Så naturlig søvn, hva er det liksom?

Har dere noen tips for en god natt søvn?

-Mona Marlene

4 kommentarer
  1. Hver minste lille lyd plager meg når jeg skal sove så jeg gikk over til å bruke ørepropper når jeg sover. Ekkelt i starten og en tilvenningsak, men nå bruker jeg det hver eneste natt. Verdt å prøve for å skjerme seg mot lyder når man skal sove.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg