INNKJØP FRA OSLO

God søndag! Jeg klarte ås sovne etter Nina dro i 12 tiden og sov helt til 16:30, noe som ikke var så veldig smart. Kommer nok til å slite med å sovne inatt. Det var flere som ønsket å se hva jeg kjøpte i Oslo i går, å det skal dere selvfølge få lov til å se. Det ble ikke så mye denne gangen, men noe ble det.

Det første jeg kjøpte var denne buksen: jeg har ønsket meg den lenge men ikke funnet en som ikke er for lang i bena. Men på BIkBok hadde de noen som passet i lengden, da jeg ikke er så veldig høy. Den kostet 199 kroner,

Dette skjerfet er fra Cubus, det er kjempemykt og jeg elsket fargene. Det kostet også 199 kroner. De hadde også i flere farger.

En helt plain hvit hettegenser fra herre avdelingen på HM, siden jeg ville ha den litt stor. Den kostet også 199 kroner, haha ser nå at nesten alt jeg  kjøpte kosta det samme. Jeg kjøpte også den rosa velur strikken jeg har i huet.

Det siste jeg kjøpte var denne strikka genseren fra HM. Den var på salg til 125 kroner. Jeg virkelig elsker strikka gensere og får aldri nok av den. Det beste med høsten er digge strikka gensere.

Hva synes du om innkjøpene?

-Mona Marlene

 

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg