HVORDAN FÅ MANGE LESERE.

Blogg- grupper

På facebook er det mange blogg grupper for bloggere, der man kan poste innleggene sine, slik at man kan få flere lesere. Meld deg inn i alle blogg gruppene og post alle innleggene dine der. Det finnes også blogg support grupper på instagram, der man leser og kommenterer hverandres blogger.

Oppdater jevnlig

Denne er vel en av de viktigste. Man må oppdatere jevnlig for at følgerne skal holde interessen oppe. Poster du en gang i uken, blir du fort glemt. Post minst ett innlegg om dagen, og max 3.

Del på sosiale medier

Hver gang du poster et innlegg, så del det på sosiale medier- det gjør at du når ut til mange flere. Insta, snap og face er geniale til slikt bruk- da når man ut til ganske mange mennesker.

Kvalitet

Post kun bilder i bra kvalitet, ikke halv dårlige mobilbilder med masse rot i bakgrunnen. Bildene har mye å si, og sier gjerne litt om hvor seriøs bloggen er. Ha også alle bildene i ett innlegg i samme størrelse- det ser mer ryddig ut. Sørg også for å skrive gode innlegg. Post minst ett skikkelig godt innlegg om dagen, som du virkelig er fornøyd med. Post spennende innlegg, skap overskrifter, skriv om viktige temaer og sørg for å ikke ha masse skrivefeil.

Kommenter andre blogger og svar på kommentarer

Dette gjør at flere legger merke til deg og klikker seg inn på din blogg. Jo flere blogger du selv kommenterer, jo flere legger merke til deg. Man må nemlig gjøre seg synlig for å få mange lesere. Vær også flink til å svare på kommentarer, det skaper engasjement og flere har lyst til å kommentere på bloggen din fordi de vet at de faktisk får svar.

-Mona Marlene

5 kommentarer
  1. Takk for gode tips! Jeg har akkurat startet opp på blogg.no -så dette var midt i blinken for meg. Det hadde vært veldig fint om du kunne skrive ned navnene på de ulike FB gruppene og den instakontoen du nevner her? Har søkt litt på FB, men er usikker hvilke grupper det lønner seg å dele bloggen i!

   1. Blogg norge, norske bloggere, blogg shout, del din blogg få flere lesere. Send meg en melding på insta (monamarlenee) så legger jeg deg til i blogg chatten!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg