HVORDAN ER EGENTLIG MONA MARLENE SOM PERSON?

Nå er det jeg, Elise Amanda, som har logget inn på bloggen til Mona for å skrive et lite gjesteinnlegg. For de som ikke vet det er jeg ei god venninne av Mona og nå tenkte jeg å fortelle dere om hvordan Mona er som person. Mona og jeg har jo vært veldig mye sammen og til og med overnattet mye sammen, så jeg vil påstå at jeg kjenner henne svært godt. Vi har i tillegg vært venner i mange år og da vi møttes igjen etter at vi hadde mistet kontakten var det som om vi skulle ha sett hverandre i går. Sånn er det med gode venner, tid spiller ingen rolle. Men over til det jeg egentlig skal skrive om! For hvordan er egentlig Mona Marlene som person?

Mona er ei jente som for det første er utrolig omsorgsfull. Hun bryr seg veldig mye om andre og strekker seg langt for at de skal ha det bra. Så mye bryr hun seg at det noen gang går på bekostning av henne selv. Så hvis du er venn med Mona så har du en venn som stiller opp, men da håper jeg at du stiller opp like mye tilbake. Mona kan også være veldig spontan, selvom hun egentlig liker å planlegge ting. Hun hater når avtaler endres eller avlyses, men blir gjerne med på noe gøy helt spontant om det ikke krasjer med andre ting.

Mona er også ei ganske sårbar jente, noe som ikke er så rart etter alt hun har opplevd. Det er derfor viktig å huske på dette og ta hensyn til det. Humøret hennes kan også svinge ganske mye og hun kan bli sint, men etter en stund roer hun seg og det er som om ingen ting har skjedd. Jeg vet dette kan være vanskelig å takle for noen, men jeg tenker at så lenge jeg gir Mona tid om hun trenger det og lar hun føle ut følelsene sine så går det bra. For hun er ei utrolig flott jente med et hjerte av gull.

Humor er noe Mona heldigvis har mye av og det er ikke sjeldent jeg ikke ler når jeg er med henne. I tillegg har hun en utrolig fin klesstil og hun er generelt veldig kreativ. Stahet er også et ord som beskriver Mona, for tro meg, den jenta kan være sta! Hun tør også å si rett ut hva hun mener, så er det noen som oppfører seg teit eller urimelig kan du banne på at Mona sier det ut høyt! Det får noen ganger litt reaksjoner, men jeg digger at hun gjør det! Og hvis man er på fylla med Mona Marlene, ja da kommer Marlene frem! Mer enn det trenger jeg ikke si hahah. Alt i alt er hun ei helt fantastisk jente jeg stolt kaller for en av mine aller nærmeste venner <3

 

 

Klem, Elise Amanda

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg