Gjesteinnlegg: ET HJERTESUKK FRA BESTEVENN

Helluen! Elise Amanda her, som jeg regner med at dere som leser bloggen til Mona vet hvem er hehe. Vi poster jo svært ofte bilder med hverandre og er sammen støtt og stadig i tillegg til å skrive en del om hverandre på bloggene våre. Innimellom skriver vi også gjesteinnlegg hos hverandre og det er det jeg har tenkt til å gjøre. Denne gangen her tenkte jeg å ta opp et tema jeg føler at jeg ikke lenger bare kan sitte stille og se på lenger: ekle anonyme kommentarer.

Jeg har skrevet kommentarer til andre i kommentarfeltet selv, men jeg vet ikke om de har fått deg med seg. Uansett, så har det fortsatt. Selv om jeg og heldigvis flere andre har sagt ifra at slik enkelte holder på ikke er greit. En ting er konstruktive kommentarer, det synes både Mona og jeg er helt greit. Vi bor jo tross alt ekstremt mange mennesker på denne planeten og at ikke alle er enige og at alle har forskjellige meninger sier jo seg selv. Men kommentarene jeg har et problem med er de som kommenterer kun for å såre, uten å ha noe konstruktivt å si.

Ord er svært mektige og bak blogger er det faktisk mennesker. Å få høre fæle ting og påstander om seg selv som menneske og utseende bare for å ødelegge for noen og såre er ikke ok. Ja, man velger selv å være offentlig i den grad man er som blogger, men det gir ikke folk rett til å holde på slik av den grunn. Vi er alle mennesker og vi har alle ansvar for å oppføre oss og være så gode medmennesker som mulig. Jeg får vondt langt inn i hjertet når jeg ser hva noen skriver i kommentarfeltene til Mona. Det knuser meg når jeg ser hvor hardt innpå henne noen av kommentarene går. Det ødelegger meg å se Mona begynne å tro på hva enkelte klarer å lirke ut av seg.

Jeg håper med dette innlegget å få folk til å forstå at man må tenke seg om før man kommenterer. Det er lov til å være uenig og det er lov til å komme med kritikk, men hold det saklig og ikke gå til angrep på noen som menneske eller på grunn av utseende. Jeg håper at Mona får en unnskyldning fra de som har gitt henne direkte ekle kommentarer, for det fortjener hun virkelig<3 Og at folk begynner å tenke seg litt mer om før de bare spyr ut dritt til andre på nett, men også ute i den virkelige verden.

(kommentarene det er snakk om er nå slettet! Elise slettet de før jeg rakk å lese de da hun ikke ville at jeg skulle se de)

Klem fra Elise Amanda, ei som er veldig glad i deg.

1 kommentar
  1. Sykt kjipt med frekke kommentarer! Du er utrolig flott og virker som en bra jente, håper du kan ta til deg alle de positive tilbakemeldingene du får. Desverre er det nok mye sjalusi som resulterer i stygge kommentarer, uten at det er akseptabelt i det hele tatt <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg