DETTE HAR JEG IKKE GJORT SIDEN JEG VAR BARN

God kveld. I dag ble det veldig sen oppdatering fra meg! Det har gått i ett i hele dag! Jeg startet dagen med å være med søsteren min på en avtale, så bar det til Larvik der jeg skulle møte Elise for å spise. Etter vi hadde spist dro vi nemlig på sirkus- det har jeg ikke gjort siden jeg var barn så det begynner å bli noen år siden kan man si! Litt artig å få oppleve det igjen å kunne være litt barn igjen!

Jeg blir enda like facinert over hva de gjør! Spesielt de som skifter i løpet av ett sekund, og de som skyter piler mens en holder for eks en ballong, eller når de kaster kniver på et spinnende hjul med en dama på- det hadde jeg aldri i verden tørt, med mindre jeg ville dø da! Altså WOW sier jeg bare. De er helt utrolig dyktige! Trylleshowet var også ganske imponerende må jeg si! Jeg bare fatter ikke åssen de får det til!

Vi hadde det gøy begge to, og jeg følte meg som Mona på 6 år igjen! Det ble både sukkerspinn og kjærlighet på meg hehe! Elefantene er borte fra sirkus nå- noe jeg ikke visste men som jeg bare synes er bra! Det var en del andre dyr der da, så jeg vet ikke hva man skal si om det egentlig! Jeg håper de har det bra!

Nå har vi akkurat kommet frem til Elise, der jeg skal sove inatt! Nå blir det bare å slappe av å spise litt før det natta her! Vi snakkes mer i morgen!

Liker du sirkus?

-Mona Marlene

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg