ANDRE DAG PÅ JOBB

Nå har jeg nesten akkurat kommet hjem fra min andre dag på jobb! Idag har jeg jobbet fra 10 til 15. Som jeg nevnte tidligere har jeg begynt en måneds arbeidstrening på SFO, faktisk den samme SFO’en jeg selv gikk på da jeg var barn, så litt spesielt å være tilbake i gamle trakter. Det som også er veldig fint er at Anne Berit, som jobbet da jeg gikk der- jobber der enda!! Det er både trygt og koselig at det er noen jeg kjenner der som jeg kan spørre om ting og gå litt sammen med!

Jeg merker det er veldig deilig å ha noe å gjøre, jeg er så lei av å bare sitte hjemme dag inn og dag ut! Jeg tror dette er noe jeg kommet til å trives med, iallefall for en stund. Det er nok ikke det jeg har lyst til å jobbe med resten av livet, da jeg trenger at det skjer litt mer- litt mer spenning.  De klarer seg jo mest selv, så det går mest i å passe på at alt går fint for seg og bidra i lek om de ønsker det! Søte er de iallefall! Jeg jobber forresten med de minste, 1-2 trinn!

Jeg skal jobbe imorgen også, det blir da siste dag  før skolen begynner igjen- da blir det jo litt andre arbeidstider også.

Lurer du på noe til ukens spørsmål? Isåfall kan du stille de i kommentarfeltet under

-Mona Marlene

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg