6 TIPS TIL EN BEDRE BLOGG

Bilder:

Ha bilder av god kvalitet, ikke bruk halv gode bilder. Bilder har utrolig mye å si når man leser en blogg. Er bildene dårlige, gidder man som regel ikke trykke seg inn engang. Bruk kun bilder du selv er fornøyd med. Klare bilder, ryddig bakgrunner. Bruk også store bilder i innleggene, da det ser mindre profft ut med små bilder i innleggene.

Svar på kommentarer:

Denne synes jeg er veldig viktig. Tenk at folk bruker tiden sin på å kommentere bloggen din, da bør du absolutt ta deg tid til å svare på kommentarene du får- sånn at du kan holde en dialog med leserne dine. Får man aldri svar på kommentarene man poster, gidder man tilslutt ikke kommentere lenger.

Kommenter andres blogger:

Da får andre lyst til å kommentere din blogg også. Vær aktiv, vis deg i bloggverden- dette vil også gjøre at flere får vite om bloggen din og kanskje trykker seg inn.

Post jevnlig innlegg:

Da holder du på leserne dine og du holder dem igang. Post helst 1-2 innlegg om dagen, og maks 3. Blogger du et par ganger i uken mister leserne interessen og de glemmer deg.

Innlegg av god kvalitet:

Post iallefall ett innlegg om dagen/annenhver dag som du er skikkelig fornøyd med- gjerne ta opp et tema, noe viktig skriv om noe som virkelig fanger interessen til folk. Blogger du bare om alt og ingenting, blir det fort kjedelig. Innlegg som er skikkelig bra som du virkelig selv er fornøyd med. Det gjør at leserne venter i spenning.

Rettskriving:

Dette er utrolig viktig. Sørg for at ikke innleggene dine er fulle av skrivefeil- det virker ofte useriøst og man mister interessen. Jeg gidder selv ikke lese blogger som er fulle av skrivefeil, spesielt ikke når det er skrivefeil i overskriften. Det får bloggen til å virke useriøs.

Med ønske om en god helg!

-Mona Marlene

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg