JEG HAR TATT ET VALG+ HVORDAN DET GÅR

Long time no see! Jeg har tenkt lenge på å skrive dette innlegget, men jeg har ikke orket- ikke visst hva jeg skulle si. Jeg har fått flere kommentarer på hvordan det går, og sannheten er at det går veldig dårlig nå. De nye medisinene har gjort meg betydelig dårligere- noe de kan gjøre i starten! Angsten river meg i stykker og jeg er så redd at jeg blir helt apatisk- mimikken i ansiktet er borte. Depresjonen har svartlagt verden og ingen ting gir mening og ingenting gir meg glede. Jeg får nesten ikke i meg næring. Det er slitsomt å være med mennesker, og jeg vil bare være alene. Jeg vil bare falle tilbake i destruktive mønstre!

Jeg har mistet interessen for blogging, og jeg kommer til å slutte- iallefall for nå. Kanskje kommer jeg tilbake en eller annen gang.

Til mandag reiser jeg til Bulgaria, og jeg tror det skal bli godt for både kropp og sinn- selvom angsten vil ha meg til å avlyse hele turen fordi jeg er så redd for både det ene og det andre. Men jeg skal klare det. Jeg trenger å komme meg bort fra hverdagen til noe helt annet.

Så nå vet dere iallefall hvordan ståa er. Så sier jeg takk for følge og ta vare på dere selv

-M