“Vi fjerner tilsyna”

Som en knyttneve i magen. Ikveld kom ett av personalet opp og sa at tilsyna jeg har to ganger om dagen kommer til å bli fjerna, for de fører ikke til noe positivt? Altså de tilsyna er så og si det eneste de har med meg og gjøre, og nå skal de ta fra meg det også? Jeg er så skuffa og forbanna, jeg er så lei av denne boligen. Jeg sa til behandler senest på fredag at jeg ønsker å bytte bolig, for de her møter ikke noen av mine behov, å nå skal de ta fra meg den eneste lille tryggheten jeg har om dagene. Er så møkk lei av å ha det såpass kjipt der jeg bor og tilbringer mesteparten av tiden min…

Som jeg nevnte tidligere skulle de begynne med veiledning på meg her i boligen, å det geniale forslaget var visst fra han som veileder. “Du er bare så negativ”, “tilsyna er jo bare det samme hele tiden”, “det fører ikke til noe” osvosv. Så nå kan det sikkert gå en uke eller to mellom hver gang jeg ser noe til de. Flott. Jeg kunne sikkert vært dø i mange dager uten at de visste det:)

Denne boligen har aldri fungert, og den kommer aldri til å gjøre det heller. Aldri har mine behov blitt møtt her, og nå er fjerner de det ene behovet som vi fikk til for en stund siden. Jeg er så såra og irritert nå! Det virker som de gjør alt i sin makt for at jeg ikke skal trives her. Det er en grunn til at jeg ville ha de tilsyna liksom. Skal ta det opp med behandler i morgen, og be om å finne ny bolig så fort som mulig. Dette gjorde at begeret rant over. 

 – Mona Marlene

8 kommentarer
  1. Har dei lov tel det? Er d ikke behandleren din som bestem det? Håper dei har fler boliger i byen din da så du kan flytte dit….:)

  2. Husk å ha i bakhånd at det du skriver vil forbli på nettet og dem som jobber med deg kan enkelt finne informasjon du utgir her. Vær forsiktig med hva du deler sånn at det ikke havner i feile hender 🙂 Gjelder ikke spesifikt dette innlegget, men generelt alle innlegg du skriver i fremtiden.

  3. <3 Jeg aner ikke verken hvor gammel du er, hva type bolig, hvorfor du er der, eller om man lett kan bytte bolig. Men høres rart ut å være tilknyttet ett sted og ønsker tilsyn og blir fratatt det. Liker foresten bloggen din veldig godt! Håper du får en så fin kveld som mulig :-)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg