5 TIPS MOT KVELDSANGST

Processed with VSCO with hb1 preset

Dette er de 5 tingene jeg har funnet ut at iallefall demper angsten litt i tillegg til medisiner, på kveldene. Det er da angsten er verst hos meg. Kanskje de kan hjelpe for deg også? Det er iallefall verd et forsøk, om det så bare hjelper bittelitt. 

Barnesanger: jeg hører ofte på nattasanger for barn når jeg skal sove, det barnslige gir en slags trygghet. Evt kan du finne annen rolig musikk du kan høre på.

Les en bok: da forsvinner du litt inn i en helt annen verden, det hjelper å ha noe å gjøre- noe helt annet å fokusere på enn angsten. 

Bamse: sov gjerne med en bamse inntil deg, det også kan hjelpe litt om man er veldig veldig redd. For meg gir ofte det barnlige en form for trygghet. 

Lys: ha på et lite lys så rommet ikke blir bekkmørkt. Selv har jeg en lyslenke hengende ned fra sengehimmelen min, fordi jeg ikke tør å sove alene i et bekk mørkt rom.

Pust: prøv å pust dype rolige åndedrag, helt ned i magen. Det er så utrolig viktig å puste riktig når man er redd, og dype åndedrag gir en type ro- om ikke mye, så litt og litt er bedre enn ikke noe. 

Hva funker mot angst for DEG?

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg