Jeg ødela julen for oss begge

Endelig er julen over, iallefall for min del. Dagen jeg lenge har gruet meg til er snart igår. Dagen ble feiret i pysj, det er første gang noen sinne jeg verken har sminket meg eller pyntet meg. 

Akkurat nå er jeg utrolig lei meg, jeg er full av skam. Jeg ødela julen for både meg selv og den kjæreste jeg har. At det går an å være så dum. At jeg ALLTID må overreagere og diskutere- det var jo bare en bagatell, men det gikk i stå for meg slik det alltid gjør. Takk borderline, for at du bidrar til å ødelegge alt som har med menneskelige relasjoner å gjøre. Jeg er så lei av å slite med dette: sterke følelser, at jeg ikke takler avvisning, at jeg konstant føler meg avvist, at jeg alltid overreagerer osv. Du kan tenke deg vanlige følelser: de er 10 ganger sterkere hos meg, og jeg takler rett og slett ikke de sterke følelsene. 

Jeg har så dårlig samvittighet ovenfor henne, henne jeg skulle feire jul med, henne som skulle være hos meg i romjulen. Henne, som ble sittende oppe på rommet sitt alene og åpne pakker: på grunn av meg. Jeg ødela ikke bare julen for meg selv, men også for henne. Noe jeg har så ekstremt dårlig samvittighet. Kunne vi ikke begge bare latt den bagatellen ligge istedenfor å dra den så langt så alt ble ødelagt? Dette kommer til å gnage leeenge i meg, at jeg klarte å ødelegge julen hennes for den svir. Jeg er så sint på meg selv. Jeg klarer som regel å fucke opp alt som har med menneskelige relasjoner å gjøre. 

Nå skal jeg snart legge meg, takke Gud for at denne dagen er over. Imorgen reiser jeg til Elise igjen, vi skal spise julemiddag med flere folk og så dra på byen. Gleder meg til å være med Elise, det er alltid god. 

Jeg håper dere har hatt en fin kveld og at dere fikk masse fine gaver. At dere var omringet av mennesker som er glad i dere. 

Mona Marlene

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg