«Du er ikke velkommen til oss i julen»

Som jeg hater jul! Men nå tikket meldingen inn «du er ikke velkommen i julen» – det kunne jo ikke blitt verre. Folk er så jævlig snille. Så dette blir min første julaften alene, så da blir det alt annet enn en koselig julaften.

Jeg som skrev jeg skulle ønske jeg klarte å slutte å drikke, men denne julenaften skal drikkes og soves bort.

Jeg er så lei meg nå, at jeg har lagt meg på rommet litt. Tårene bare renner. Jeg er så fæl, jeg ødelegger alt rundt meg.

-MM

4 kommentarer
  1. Nå fikk jeg lyst å si du at kan komme å feire med oss 🙂 Jeg skulle ønske alle var inkluderende i jula! Den meldingen hørtes lite hyggelig ut å få! Klem

  2. Nå vet ikke jeg hvor du bor… Men: Har du hørt om helsesista sitt opplegg på juleaften? Hun samler mange som ikke har noen plass å feire jul sammen på et gratis arrengement <3 fytti så utrolig dårlig gjort av de som stenger deg ute. Vis heller at du kan ha det utrolig mye bedre enn de, med å heve deg over det og finne på en ok feiring selv eller den til helsesista? Make them jealous! Det er da man føler seg bedre enn de! Eventuelt inviter noen venner eller andre du vet er alene og ver alene sammen og lag noe god mat/bak? Ikke bruk alkoholen som siste utvei, selv om det er det som virker best i ditt hode. Du er sterkere enn det! 🙂

  3. Som hu over skriver,det med helsesista virker som et kjempe bra opplegg,fristen går ut i dag(så du har enda sjans til å melde deg på om dette er noe som kunne vært noe for deg)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg