Jeg klarer ikke å slutte

På dager som dette, når jeg er så dårlig- skulle jeg ønske jeg bare kunne slutte. Slutte å drikke alkohol! På dager som dette tenker jeg ofte på å søke hjelp for det, men de tankene forsvinner så fort jeg er bra igjen! Noen ganger skulle jeg ønske det bare ikke var lov med alkohol heller. For jeg klarer seriøst ikke slutte å drikke.

Jeg har en helvetes hodepine, og både alle bildene jeg skulle fått tatt og yogatimen ble avlyst. Nå sitter jeg å venter på Elise som er på yogatime, gleder meg til vi kommer oss hjem så vi bare kan slappe av. Jeg hater at jeg alltid blir så dårlig dagen derpå, jeg lærer jo heller aldri!

Nav pengene mine har igjen blitt stoppa, så jeg får ikke penger før imorgen eller torsdag- og jeg skulle hatt dem i går. Jeg hater at det er så mye rot med pengene mine, det passa utrolig dårlig når jeg liksom er borte. Har heldigvis fått lånt av Elise til disse dagene, så jeg har klart meg but still… I tillegg fikk jeg ikke beskjed om dette før i dag. Good job Nav!

-Mona Marlene

1 kommentar
  1. Så nydelig hår du har vakre! 🙂
   Du må prøve å kutte alkoholen hvis du drikker ofte eller av feil grunner! Blir bare verre, og hjelper desverre bare der og da, og ikke alltid der og da engang 🙂
   Det ordner seg for snille piker! Og snill venninne du har også. Håper du klarer å nyte dagene før jul! <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg