En sånn dag

Du vet de dagene, der all motivasjon og inspirasjon er borte? De dagene du bare har lyst til sove deg gjennom? De dagene som er så nedstemte uten at du helt vet hvorfor? En sånn dag har jeg i dag. Jeg føler meg bare helt tom: som om luften har gått ut av ballongen. Trist. Nedstemt- uten å vite hvorfor. Dager som dette skulle jeg ønske jeg hadde noen rundt meg, noen å dele alle de vonde tankene med, slippe å være så forbanna ensom. Noen å lene meg inntil. 

Jeg savner I ekstremt mye ikveld, samtidig som fortiden innhenter meg og som gjør at savnet etter det jeg aldri fikk, er ekstremt. Jeg blir påminnet noe jeg helst ikke vil tenke på, en tid jeg bare vil få slettet fra hukommelsen. For det gjør så forbanna vondt, dette savnet som dreper meg innvendig. Å jeg vet at jeg aldri kommer til å få det jeg savner, det er for sent. Men jeg klarer ikke godta det, innse at jeg faktisk aldri kommer til å få det.

Jeg som elsker halloween, men dette er andre året jeg er alene. Jeg virkelig elsker halloween: den skumle stemningen, knask eller knep, all pynten. Det er den eneste høytiden jeg liker, for den er ikke forbundet med familiehygge. Spesielt i dag skulle jeg ønske jeg var mange år yngre, så jeg kunne feiret halloween på den måten jeg synes er stas.

-Mona Marlene

3 kommentarer
  1. Du får jo forespørsler. Slik som Elise Amanda ovenfor her. Når folk strekker ut hånden må du ta imot. Uansett hvor nære de er eller ei. Eller hvor kule de er eller ei. Ikke avis andre om du ønsker å bli inkludert. 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg