Svar på ukas spørsmål

Hva liker du best med vinteren?

-Det eneste jeg liker med vinteren er å stå på skøyter, ellers hater jeg vinter. 

Hva er din største drøm?

– Bli frisk og skriv diktbok og biografi, og kanskje en bok om kjærlighet. Blir veldig glad om dere vil følge diktbrukeren min på instagram: hjerte.poesi

Sliter du mye psykisk?

– Ja det gjør jeg, og det preger meg hver eneste dag og hindrer meg i og leve et normalt liv

Sminke tips?

-Jeg er elendig til å sminke meg haha, så jeg er nok ikke den rette å spørre om tips:)

Hva er det beste med å blogge?

– Det må være alle de fine kommentarene jeg får fra dere, om det jeg leser hjelper noen der ute.. 

Hvorfor jobber du ikke?

– Dette har jeg fått mange spørsmål om så det er vel på tide å svare på det.  Annet enn å jobbe med meg selv 24/, 365 dager i året  så jobber jeg  ikke fordi jeg sliter såpass mye psykisk som det jeg gjør, så behandling er det største fokuset, så jeg kan bli bedre og etterhvert kan klare mestre en jobb. Jeg har så mange dager der jeg er langt nede og ikke har det bra, og da har man ikke ork eller motivasjon til å klare å jobbe. I tillegg sliter jeg veldig med søvn: jeg sovner aldri før langt utpå natta, og er veldig mye våken i løpet av natten, i tillegg til at jeg går på sterke medisiner som ofte henger igjen dagen etter, som gjør det vanskelig å komme seg tidelig opp. Så det handler overhode ikke om latskap, men min fysiske og psykiske helse. Men jeg holder foredrag innimellom som jeg får betalt for, i tillegg til å skrive fast for et blad jeg også får betalt for. Små jobber som jeg mestrer og virkelig liker.

Ble du mobba? Isåfall hvordan har du klart deg gjennom det?

– Jeg ble små mobba på barneskolen, og jeg husker ikke så mye fra den tiden og aner ikke hvordan jeg som barn taklet det. Men det hendt jeg kom gråtende hjem fra skolen fordi jeg ble kalt stygg ting. Men jeg husker at jeg tok igjen, og var også den som mobba/ sa stygge ting. Men det er ikke noe som har preget meg i ettertid. 

Hvordan var barndommen din?

– Den var alt annet enn bra. Det var preget av utrygghet, omsorgssvikt, alkohol og mange flyttinger. 

Tror du på skjebnen?

– Ja det gjør jeg. Jeg tror på veldig mye innen det alternative. Jeg tror ting for eks skjer for en grunn, at det ikke er tilfeldig at man møter de menneskene man gjør, på universet., generelt at ingenting er tilfeldig, og at vi alle har et kall og er her for en grunn. Jeg tror det er sinnssykt mye mer mellom himmel og jord.enn det vi tror.  

– Mona Marlene

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg