Tårene bare rant

Dette er meg akkurat nå, ikke spesielt vakkert- men 100% ekte og ærlig

Jeg har aldri vært noe fan av musikaler eller musikkfilmer, men ettersom jeg hadde hørt så sinnssykt mye bra om denne filmen så ga jeg den en sjanse jeg aldri vil angre på. Jeg satt med gåsehud gjennom store deler av filmer og  tårene rant i fritt fall. Jeg hadde blitt fortalt hva som kom til å skje, og jeg satt bare å håpet på at han skulle ombestemme seg så filmen hadde fått en annen slutt. 

Sangene, sangtekstene, sangstemmene, handlingen, alt-  det rørte noe i meg som jeg tror ikke har blitt rørt før. Det var så vakkert, sangtekstene traff meg og jeg kunne kjenne meg igjen, handlingen: så forbanna trist og vakker på samme tid. Hvis ikke dere har skjønt det enda, så er det filmen A star is born jeg snakker om. Jeg kom hjem fra filmen for sånn 20 minutter siden,  og tårene renner enda mens jeg har den ene sangen på  repeat. Jeg har aldri blitt så rørt av en film før, aldri grått fordi noe har vært så forbanna vakkert, aldri sittet igjen med så mange tanker.  Dette må være den vakreste filmen jeg noen gang har sett, uten tvil. 

Om du enda ikke har sett den, så burde du gjøre det. Jeg anbefaler den på det varmeste, og hele synet mitt på Lady Gaga har endret seg etter denne filmen. Jeg lover deg en trist, vakker, fortvilende, tenkende, rørende filmopplevelse du aldri vil glemme. Jeg lover deg sanger som vil røre noe i deg, som kanskje aldri har blitt rørt ved før.

-Mona Marlene

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg