Slutt og skriv at du ikke har noen å være med

Idag fikk jeg en kommentar på bloggen som gjorde meg irritert, ikke fordi jeg ikke tåler at andre mener noe annet enn meg, men når folk skal fortelle meg om MINE følelser eller opplevelser ikke stemmer da blir jeg irritert og oppgitt. .I tillegg er vedkommende  så feig og gjemmer  seg bak “Anonym”, å da er det jo trygt å slenge med leppa. Jeg er ganske sikker på at dette ikke er en person som verken kjenner meg, eller har noen kjennskap til min vennekrets eller hvem jeg var med i sommer og ikke, hvem som stilte opp når jeg hadde det som vanskeligst og ikke. For mine vet selv åssen min sommer var og om de hadde tid til meg eller ikke.  Les og få med dere hva innlegget faktisk omhandler før dere uttaler dere. 

“Ikke skriv du ikke har venner når du har det”

Det var overhode ikke det  innlegget mitt handlet om , og jeg har ikke nevnt en eneste gang at jeg ikke har noen venner, for det har jeg. Jeg har 2-3 venninner, to av dem er jeg sjeldent sammen med fordi de bor lang unna, også en venninne jeg akkurat har tatt opp med kontakten igjen som bor et par byer unna. At jeg i det hele tatt skal måtte forsvare MINE opplevelser og MINE følelser er egentlig helt tåpelig, men jeg blir irritert når noen uttaler seg om noe dem ikke vet noe om. 

Å fakta er at det var så og si ingen som hadde tid til meg, eller som faktisk prioriterte meg, og det gjelder de få nære  “voksenpersonene” jeg har i livet mitt Den jeg tilbrakte  mesteparten av tiden min med  denne sommeren var søstera min, med noen få unntak noen andre. Ellers var jeg mest alene. Verken I eller K så har jeg ikke sett noe til på 5 måneder, noe som gjorde at JEG følte meg bortprioritert og avvist, noe som er fullt forståelig når man føler at sine aller nærmeste svikter, og ikke en gang får et “hei åssen er det med deg?” når de åpenbart vet jeg hadde det tøft, det sårer noe jævlig. Du kan jo selv sette deg inn i situasjonen og tenkt hvordan du selv ville følt deg hvis dette var tilfelle.  Hvordan denne sommeren var og føltes er det kun jeg og mine som vet og ikke. 

Så her fikk du svaret på det! 

– Mona Marlene

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg